Uncover Skincare moisturizer

Ruim een jaar geleden ontdekte ik de website van Jetske Ultee. Jetske Ultee is arts-onderzoekster cosmetische dermatologie. Ook is zij werkzaam bij de Velthuiskliniek, heeft ze vorig jaar een boek uitgebracht en heeft ze haar eigen huidverzorgingslijn: Uncover skincare! Haar blog en boek zijn erg verhelderend geweest voor mij, en hierdoor ben ik zelf kritisch gaan kijken naar huidverzorgingsproducten en naar de ingrediënten die erin zitten. Als je meer wilt weten over ‘the thruth‘ over skincare, is haar website zeker een bezoekje waard.

Deze moisturizer heb ik de afgelopen twee maanden zowel als dag-en nachtcrème gebruikt.  Een pluspunt is dat de creme in een pompflacon zit. Hier geef ik zelf de voorkeur aan. Het werkt hygiënischer als in een potje, doseert gemakkelijk, en er kan geen lucht bij het product komen. Ook is het erg zuinig in gebruik. Aan één pompje heb ik genoeg voor mijn hele gezicht en hals. De creme voelt lekker licht aan op mijn huid en trekt snel in. Hierdoor hoef ik niet lang te wachten met make-up op doen. Ik heb zelf een gecombineerde huid met wat drogere wangen en een vettere t-zone. Deze crème hydrateert mijn gezicht goed, en laat het lekker zacht achter.

Hieronder de ingrediëntenlijst en wat Jetske zelf over de crème zegt:

Er zitten geen irriterende ingrediënten in zoals alcohol en parfum. Verder zitten er veel werkzame stoffen in zoals: Niancinamide (5%), vitamine C (5%), zoethoutwortel extract, vitamine E (1%) en hyaluronzuur, evodia rutaecarpa extract en ergothioneine. Er zit geen SPF in de crème. Dus een zonnebrand is een must om er nog over aan te brengen. Dit vind ik zelf geen probleem, maar het had erg handig geweest als dit er al had ingezeten.

De prijs vind ik wel één groot minpuntje, want die is maar liefst €49,95 voor een flacon van 50ml. Daarom ga ik toch liever voor een goedkoper alternatief. De rest van de producten kun je bekijken op de website van Undercover Skincare.

Zijn jullie al bekend met de producten van Uncover Skincare?

 

 PRADA カナパミニ トートバッグ デニム レディース 【中古】【プラダ】
18金 hirondelle(イロンデール)k18 hr-411 ローズカット ダイヤ リング 1〜15号
【指定第2類医薬品】モリ ハイツウ錠 180錠 ×5個セット
ヘリノックス コット HELI19755008 タクティカルコットコンバーチブル【ローコット】【軽量コット】【ライトウェイトコット】【アウトドア用ベッド】【A&F取扱】【エイアンドエフ】
Polycom PPSS-2/電話会議システム SoundStation2EX(拡張マイク接続可能モデル※マイク別売り) 2200-16200-002 (カテゴリー:AV>デジモノ>パソコン>周辺機器
★高周波電磁波防止スウェットパンツ★シルバーガード:SG302 電磁波/電磁波対策/電磁波カット/電磁波防止/電磁波過敏症
還暦祝い 誕生日プレゼント 結婚祝い 退職 お祝い 父 母 結婚記念日 10周年 生花レッド 花束とカタログギフトセットグルメ・ブランド品 雑貨★
http://www.autobuseciomag.com
ペンドラムクロック 103-08B
国産雑穀 きび もちきび どっさり 30kg (500g×60) 業務用 飲食店 大家族 安心の国産(国内産原料100%) 無添加?無着色 〔 雑穀 雑穀米 きび もちきび 〕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.