In the Picture #135

In the Picture #135

Goedemorgen allemaal! Hoe was jullie weekend? Hebben jullie nog iets leuks gedaan? Vandaag is het weer maandag, tijd voor een nieuwe week. Ik blik met jullie terug op afgelopen week, waarin ik o.a. de uitslag van mijn biopsie kreeg.


Heerlijk wakker worden op de zondagochtend in een prachtig hotel, met ontbijt in bed. Zeker niet verkeerd! Vorig weekend verbleek ik een weekendje in het CitizenM hotel in Rotterdam. Ik schreef er afgelopen zaterdag een artikel over.


Maandagmiddag kroop ik lekker in bed met mijn laptop en een theetje. Ik werkte wat aan mijn blog. Het was hartstikke regenachtig die dag.

Ontbijten met twee speltbeschuiten met vijgenjam. Ohh..ik vind dit zo ontzettend lekker!


Dinsdagavond maakte ik een wrap klaar voor mijzelf met kipstukjes, geitenkaas, chilisaus en ijsbergsla.


Woensdagochtend ontbijten met Griekse yoghurt, banaan, granola, druiven en een stukje 85% pure chocolade. Woensdag was een spannende dag want ik kreeg de uitslag van mijn lisexcisie. Dat was helaas wat minder goed dan ik gehoopt had. Er komen bepaalde CIN-uitslagen uit het onderzoek, en bij mij was dit CIN-III. Bijna alle cellen in de baarmoederhals zijn dan abnormaal, of pre-kankercellen. Deze cellen zien er ook het meest duidelijk abnormaal uit. Balen dus, maar ik kan er toch niets meer aan te doen. De gynaecoloog heeft alle onrustige cellen weg kunnen halen, dus daar gaan we maar van uit. Verder blijf ik goed onder controle, en word ik over een 1/2 jaar weer opgeroepen voor een nieuw onderzoekje.

’s Avonds kookte ik voor mijn ouders en mijzelf. Ik maakte natuurlijk weer volkoren wraps. Lekker!


Vrijdagochtend vroeg ontbijten met een schaaltje yoghurt en mijn blog artikel bekijken wat online was gekomen.


s’ Middags gingen we met het werk lekker lunchen in de pauze. Ik ging voor de vissalade met tonijn, gerookte zalm en krabsalade. Yum!


Zaterdagochtend zou ik een appartement in Breda gaan bezichtigen, waar ik super veel zin in had. Eerst even ontbijten en daarna door naar Breda. Eenmaal onderweg kreeg ik een telefoontje van de makelaar dat het appartement verkocht was, en dat het geen zin meer had om de bezichtiging door te laten gaan. Echt ontzettend balen! Ik vind het zo jammer. Ik was de rest van de morgen dus flink chagrijnig!

Zaterdag ging ik gezellig een dagje shoppen in Breda met mijn moeder en zus. Bij The Sting paste ik deze leuke trui.


’s Middags gingen we een klein hapje eten bij Barista. Een wrapje met gerookte kip en voor mijn zus een sandwich carpaccio.


En ik ben goed geslaagd bij Zara. Ik kocht er een nieuwe jas en tas.


Even uitrusten bij Costes met mijn matchy accessoires, haha. Ik vind de rosé kandelaars zo leuk!


’s Avonds gingen we met de familie lekker uiteten bij een Belgisch eetcafé. Oh, hier kun je zo goed eten! Het restaurant heet Gaston en is in Etten-Leur. We hebben een erg gezellige avond gehad!


Zondagochtend maakte ik wafels als ontbijt/lunch klaar voordat ik richting Breda ging om een dagje te pre-carnavallen, oftewel Klunen! Dit was zo gezellig. Op naar de ‘echte’ carnaval over drie weken!

Vandaag ben ik een dagje vrij en heb ik nog niet echt plannen. Lekker een dagje relaxen, en waarschijnlijk nog even outfit foto’s schieten met mijn nieuwe biker booties. 

Fijne week iedereen!

Volg:
Share:

11 Comments

 1. 6 februari 2017 / 06:28

  Balen dat de uitslag minder goed was dan gehoopt. Nu er vanuit gaan dat de arts het onder controle heeft en dat de uitslag over een half jaar positiever uitpakt. Verder ziet het eruit alsof je een fijne week hebt gehad. Lekker eten komt er weer voorbij.

 2. Britt
  6 februari 2017 / 07:23

  Jeetje, wat een rotuitslag zeg! Daar schrik je vast even van. Gelukkig kun je nog wel gewoon met een gerust gevoel verdergaan omdat je nog gewoon onder controles zit, dus vooral niet tedruk maken. Lekker eten weer deze week, dat dessert bij dat belgische eetcafé, yum!

 3. 6 februari 2017 / 08:16

  Wat naar dat je zo’n vervelende uitslag kreeg, zeg! Maar gelukkig weet je het nu en kunnen jij en de dokters er rekening mee houden. Ik hoop dat het allemaal goed blijft gaan. En ook balen van het appartement! De rest van je week ziet er wel leuk uit, heerlijk die salade met vis! Malou x

 4. 6 februari 2017 / 13:26

  oh wat schrikken dat de uitslag niet zo goed was. gelukkig is wel alles weggehaald! fijn dat ze je blijven controleren lijkt me.

 5. 6 februari 2017 / 19:11

  Wat vervelend dat je niet zo goede uitslag hebt gekregen! Het is daarentegen wel weer fijn dat je iets weet nu

 6. 6 februari 2017 / 19:34

  Ah nee, die uitslag is gewoon flink kut… Inderdaad er vanuit gaan dat alles is weggehaald!

 7. petra
  7 februari 2017 / 08:39

  Balen van de uitslag. Regelmatig laten controleren is het enige wat je kan doen! Leuke foto’s:)

 8. 7 februari 2017 / 15:55

  Jouw gezonde eten ziet er altijd zo smaakvol uit!

 9. 7 februari 2017 / 19:44

  Ah dat is wel naar zeg de uitslag! 🙁 en ook balen van het appartement die ineens verkocht blijkt te zijn als je erheen gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *