Bumble and Bumble Hair Primer & Shampoo

Bumble and Bumble Hair Primer & Shampoo

Bumble and Bumble Hair Primer

Sinds ik bij Salon B kom voor mijn haar, heb ik al met veel mooie producten kennis mogen maken. Een daarvan is de Bumble and Bumble Hair Primer. Tegenwoordig heb je overal een primer voor zie je wel ;-). De Bumble and Bumble Hair Primer is in Amerika en Engeland al een tijdje razend populair, en sinds een poosje ook in Nederland verkrijgbaar. Top! Ben je benieuwd wat dit goedje doet met je haar? Lees dan snel verder!

Bumble and Bumble Hair Primer & Shampoo
De primer zit verpakt in een opvallende en vrolijke fles met oranje opdruk. Bumble and Bumble is een ontzettend leuk merk, met hele fijne producten die ook nog eens ontzettend lekker ruiken. Een beetje zoet, maar ook heel fris! Bumble and Bumble Hairdresser’s Primer is een perfecte voorbereiding voordat je het haar gaat stijlen. Het bevat maar liefst 6 verschillende olien die het haar goed verzorgen. De primer heeft een beschermende werking tegen UV-stralen en tegen de hitte van stylingtools. Bumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protector zorgt er ook voor dat haarbreuk wordt tegengegaan. Ideaal als je haar wat droger is, en sneller breekt.


Op de achterkant van de fles staan alle ingrediënten. En dat is een flinke lijst! De verzorgende olien staan allemaal ver bovenaan de lijst. Dat betekent dat er veel van in zit. Top! Er zit o.a. Amandelolie, Kokosolie, Arganolie, Saffloerolie, Druivenpitolie en Macadamiaolie in verwerkt. Daarnaast zitten er ook siliconen in de primer. Handig om te weten als je dit liever vermijd.


De spray heeft een witte kleur, die transparant word wanneer je de spray in het haar aanbrengt. Het word aangeraden om de spray op vochtig haar aan te brengen. Dit vind ik zelf ook het allerfijnste werken! Je hebt maar een klein beetje product nodig, voordat je met de stylingtools aan de slag gaat. De primer maakt mijn haar lekker glad en vooral pluisvrij. Zo fijn! Ook glanst mijn haar veel meer wanneer ik de primer gebruik. Nadat ik voor het eerst kennis had gemaakt met de primer bij Salon B was ik al fan. Nu kan ik ook niet meer zonder! Krullen maken gaat ook een stuk makkelijker, want de krultang glijd nu veel beter door mijn haar.

Bumble and Bumble Gentle Shampoo

Ook heb ik de shampoo van Bumble and Bumble uitgetest. Hier had ik een reisverpakking van opgestuurd gekregen. De shampoo heeft al net zo’n lekkere geur als de primer. De Bumble and Bumble Gentle Shampoo is speciaal ontwikkeld voor beschadigd, droog en chemisch behandeld haar. Het reinigt op een milde wijze en herstelt het vochtbalans in het haar. Deze shampoo bevat veel proteïne dat het haar sterker maakt, en een mooie glans geeft.

De ingrediënten staan achterop het flesje. Voor een shampoo die op milde wijze zou moeten reinigen, vind ik het toch erg jammer dat er SLS in zit. Dit is juist een agressieve reiniger. Eentje die ik zoveel mogelijk probeer te vermijden. Verder zitten er fijne olien in en proteïnen. Ondanks de SLS voelt mijn haar wel lekker aan na gebruik, zonder het flink uit te drogen. Na de shampoo gebruik ik wel net als altijd een conditioner om mijn punten lekker zacht te maken.

Conclusie

Ik ben super enthousiast over de Bumble and Bumble Invisible Hair Primer. Het zorgt ervoor dat mijn haar super lekker ruikt, beschermd word tegen de hitte van stylingtools en mooi glanzend en pluisvrij is. Je moet er alleen op letten dat je niet ‘teveel’ product gebruikt. Anders kan je haar al snel wat zwaarder worden. De Bumble and Bumble Gentle Shampoo is fijn in gebruik, maar ik vind het wel jammer dat er SLS in zit. Dit is toch een vrij agressieve reiniger voor de hoofdhuid, die ik liever vermijd. De geuren van beide producten zijn echt ‘te’ lekker! De moeite waard om eens uit te proberen!

De producten van Bumble and Bumble zijn o.a. verkrijgbaar in de webshop. De primer kost €27,25, en de shampoo €8,90 voor 50ml. 

Volg:
Share:

7 Comments

 1. 26 januari 2017 / 06:29

  Vooral die primer klinkt goed zeg.. Wat een vrolijke verpakking ook :-)!

 2. 26 januari 2017 / 08:40

  De primer lijkt me fijn! Super dat je haar daar zo lekker glad en glanzend van wordt. En de geur; daar kan ik nu alleen maar heel nieuwsgierig naar worden!

 3. 26 januari 2017 / 14:22

  Ik wil al zo lang iets proberen van Bumble & Bumble maar de prijzen houden me eerlijk gezegd een beetje tegen! 🙂 Misschien moet ik de primer toch maar eens een kans geven, aangezien hij wel zuinig in gebruik lijkt!

  • Marloes
   26 januari 2017 / 22:38

   Hi Julie! Ik snap goed wat je bedoelt. Maar de primer is zeker weten het proberen waard. En je doet met een fles inderdaad super lang. Je hebt er maar heel weinig van nodig.

 4. 27 januari 2017 / 21:11

  Wauw wat een mooie shampoo zeker het aanschaffen waard! Mag ik je een tip geven bekijk eens http://www.sunglassery.nl hier koop ik altijd mijn goedkope zonnebrillen.

 5. 30 januari 2017 / 11:59

  Wat een toffe producten, ze lijken me echt super fijn! Dit merk trok altijd al mijn aandacht door de mooie verpakkingen, maar ook heel fijn dat het product zelf werkelijk fijn is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *