Sleek Face Form Palette

sleek1

Sleek Face Form Palette

Vandaag is het tijd voor een review van mijn favoriete budget shaping palette. Ik gebruik dit palette al zeker een jaartje of drie met tussenpauzes. Laatst kocht ik hem weer opnieuw, en nu is het hoog tijd om dit prachtige palette aan jullie te laten zien.

sleek2
Sleek is tegenwoordig gewoon te koop bij Ici Paris, waardoor het een stuk toegankelijker is om dit palette aan te schaffen. Ik kocht de kleur ‘light’. In dit palette zit o.a. een mooie lichte matte bronzer, een highlighter en de bekende blush ‘rose gold’. Dit is één van mijn favoriete blushes. Het palette zit verpakt in een handzaam doosje met een spiegeltje aan de binnenkant. Hierdoor kun je het palette heel makkelijk mee op reis nemen.

sleek4
sleek3
De bronzer heeft een mooie bruine kleur. Helemaal niet oranje, wat hem perfect maakt om te shapen. De highlighter is een vrij koele kleur, die prachtig is. De blush is opvallend, en heeft een roze/peachy ondertoon met gouden shimmers erin. Erg mooi! De combinatie van de drie producten bij elkaar geeft een mooie en gezonde glow op het gezicht. De poeders brengen fijn aan, en blijven de hele dag mooi zitten.

sleek7kopie
Hier draag ik een combinatie van de bronzer, blush en highlighter op mijn gezicht. De bronzer heb ik aangebracht onder mijn jukbeenderen en onder mijn kin. Ook heb ik een klein beetje bronzer aangebracht aan de zijkant van mijn neus. De blush heb ik heel lichtjes aangebracht op mijn wangen. Hij is vrij heftig, en in deze look wilde ik hem graag iets subtieler hebben. De highlighter heb ik wel flink aangebracht op mijn jukbeenderen, puntje van mijn neus, en boven mijn cupidoboog.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over het Sleek Face Form palette, en vind het een echte budget aanrader. Je kunt erg lang met het palette doen. Met mijn andere Face Form palette heb ik zeker 1,5 jaar gedaan. De bronzer en blush gaan bij mij het snelste op. Daarbij is het ook nog eens een handig palette om mee op reis te nemen.

Het Sleek Face Form palette is o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kost €13,49

Volg:
Share:

16 Comments

 1. 11 mei 2016 / 06:26

  Oh wauw, die klinkt goed zeg. Dit palette wil ik ook wel eens proberen :-)!

 2. 11 mei 2016 / 07:13

  Oeh ja, wat een mooi palet is dit zeg! Ik weet nog dat ik hem een paar jaar geleden ook zag liggen in de drugstore in Schotland, maar dat ik hem uiteindelijk tóch niet had meegenomen. Stiekem wel een beetje spijt van 🙂 Fijne review!

 3. 11 mei 2016 / 07:35

  Ziet er goed uit! Deze ga ik denk ik ook maar eens proberen als mijn huidige bronzer op is.

 4. 11 mei 2016 / 08:36

  Ik wil dit palette zeker nog eens aanschaffen, het lijkt me ook zo handig voor op reis!

 5. 11 mei 2016 / 09:27

  Wat een prachtig pallet! Die ga ik ook op mijn lijstje zetten!

 6. 11 mei 2016 / 10:15

  Ohh een prachtig palette is dit zeg! Vind die blush kleur heel mooi!

 7. 11 mei 2016 / 10:43

  Zulke palettes zijn zo handig inderdaad! Deze is ook erg mooi <3

 8. 11 mei 2016 / 20:18

  Heel erg mooi en handig palette. Ideaal voor ergens mee te nemen 😀 Hij staat je ook ontzettend mooi ^^ x

 9. 11 mei 2016 / 23:22

  Wat een prachtige palette! Deze kleuren zijn perfect <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *