NYC Get it all lip color

NYXlipsticks1

NYC Get It All Lip Color

NYC heeft een aantal mooie nieuwe lipsticks uitgebracht. De nieuwe Get It All Lip Colors beloven een intense kleur af te geven, long lasting te zijn en comfortabel aan te voelen op de lippen. Ik laat jullie vandaag vier kleuren uit de nieuwe collectie zien!

NYXlipsticks3
NYXlipsticks2
De verpakking oogt heel erg budget. NYC is natuurlijk ook een budget merk, maar zo voelt het ook aan. Natuurlijk draait het om de lipstick zelf. Wel handig dat de huls van de lipstick doorzichtig is. Zo kun je de kleuren gelijk herkennen. 202 FabFuchsia is een opvallende knalroze kleur. Erg mooi voor in de zomer maanden. 101 ExceptioNude is een lichtroze nude kleur en 102 MochAmazing is net een tint donkerder. 302 IncREDible is een knallende rode kleur met koele ondertoon.

NYXlipsticks5
De swatches gaan zonder enige moeite. Er komt na één veeg al lekker veel kleur vanaf, en de formule van de lipsticks zijn lekker romig. De twee nude kleuren lijken aardig wat glans te geven, maar eenmaal op de lippen valt dit reuze mee. Vier mooie kleuren bij elkaar!

NYXlipsticks9
NYXlipsticks13
Laat ik eens beginnen met de knalkleur 202 FabFuchsia. Yay, ik hou echt heel erg van dit soort kleuren. Ook al draag ik het nu een stuk minder dan een paar jaar geleden. Ik denk dat ik hier van de zomer nog vaak naar pak.

NYXlipsticks6
NYXlipsticks10
101 ExceptioNude is een mooie lichtroze nude kleur die bij veel meiden mooi zal staan. Een alledaagse kleur, die je niet snel beu zult raken.

NYXlipsticks7
NYXlipsticks11102 MochAmazing is een bruine nude tint, die ik ook erg mooi vind. Deze bevat ook net weer veen wat meer glans.

NYXlipsticks8
NYXlipsticks12302 IncREDible is een prachtige en opvallende koele rode kleur. Deze doet me erg denken aan MAC Russian Red. Alleen heeft Russian Red een matte finish en deze niet.

Conclusie
Ik ben erg te spreken over de nieuwe lipsticks van NYC. De formule is fijn, de lipsticks brengen prettig aan en voelen comfortabel aan op mijn lippen. Droge velletjes worden niet geaccentueerd en de lipstick blijft zeker zo’n uurtje of 3-4 zitten op mijn lippen. Helemaal prima! Ook heb je maar één laagje nodig om de lipstick volledig dekkend te krijgen.

De NYC Get It All Lip Colors zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en kosten €4,49 per stuk. 

Volg:
Share:

13 Comments

 1. 27 april 2016 / 08:06

  Ik heb nummer 101 en ik ben daar zeer over te spreken! Erg fijne lipsticks en prachtige kleuren inderdaad. En dat voor zo’n klein prijsje.

 2. 27 april 2016 / 09:38

  Ik vind alle reviews die ik over deze lipsticks lees zo fijn. Wat een mooie, goede budget lipsticks :-)!

 3. 27 april 2016 / 10:05

  Wat een mooie felle kleurtje! Die oude roze kleur is gaaf!

 4. 27 april 2016 / 10:58

  Lees alleen maar positieve reviews over deze lipstick. Moet toch maar zelf een keer proberen 🙂

 5. 27 april 2016 / 11:03

  Oh wauw, de kleuren spatten van je lippen af, heel erg mooi!

 6. 27 april 2016 / 11:12

  Top pigmentatie zo te zien! Wat een fijne lipstick voor een leuke prijs.

 7. 27 april 2016 / 11:29

  Ik vind de 101 echt een prachtige kleur! Die zou ik inderdaad ook elke dag kunnen dragen.

 8. 27 april 2016 / 15:32

  De 101 ExceptioNude is een prachtige kleur! <3

 9. 27 april 2016 / 21:24

  Heb ze al vaker voorbij zien komen en vind ze super mooi eigenlijk. Leuke kleuren voor een leuke prijs!

 10. 28 april 2016 / 13:08

  Wauw, wat een mooie kleurtjes en een goede pigmentatie!

 11. me
  29 april 2016 / 00:27

  Voor het superbudgetmerk wat NYC is vind ik ze eigenlijk behoorlijk aan de prijs als ik ze vergelijk met de lipstick van Catrice en Essence. Leuke dingen dus maar ik wacht wel even een actie van ze af 1+ 1 gratis of zo. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *